Kino4ua.com
PG-13

Міс Конгеніальність

Рік:
Ор. назва:
Miss Congeniality
Країна:
США
Режисер:
Дональд Петрі
Тривалість:
01:50:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Грейсі - сильна самостійна дівчина, яка ніколи не просить допомоги у чоловіків. Вона впевнена, що здатна сама впоратися з будь-якими кривдниками. Так відбувалося абсолютно завжди. Тому подорослішавши, дівчина могла вибрати собі тільки чоловічу професію. Нічим не змінившись з дитинства, вона стає агентом ФБР. У Грйесі приголомшливі бойові навички і практично немає почуття страху. Вона стає відмінним спецагентом, нічим не поступаючись чоловікам. Відчуваючи це, дівчина ніколи не підозрювала, що «жіноче завдання» стане для неї справжньою катастрофою. ФБР стає відомо, що при проведенні конкурсу «Міс Америка» маніяком, відомим як Громадянин, планується вбивство. Запобігти можливій трагедії можна тільки одним способом: відправити свого агента в якості конкурсантки. Звісно, Грейсі ідеально підходить на цю роль. Незважаючи на величезну ненависть до конкурсів краси, дівчина зобов'язана виконати наказ і з'ясувати особу маніяка або, як мінімум, план злочину і мотиви. Хвороблива епіляція, «натягнення» на себе модні сукні та інші приємні для дівчат речі стають справжнім кошмаром для Грейсі, яка зовсім інша. Виходу немає, доводиться з'являтися на сцені і брати участь в конкурсі. Дуже смішно спостерігати за спецагентом ФБР, яка є повною протилежністю будь-якій конкурсантки. ©Kino4ua Міс Конгеніальність 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?