Kino4ua.com
HD 720p
R

Полуденна насолода / Полуденна млість

Рік:
Ор. назва:
Afternoon Delight
Країна:
США
Режисер:
Джилл Соловей
Тривалість:
01:37:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
В якості головної героїні виступає дівчина на ім'я Рейчел. Зараз вона є домогосподаркою. У неї приваблива зовнішність, та й на життя вона особливо не скаржиться. Адже проживає героїня в найбагатшому районі Нью - Йорка. У неї є чоловік, який успішний в роботі, є маленька дитина. І всі вони проживають в одному облаштованому будинку. Але дівчині все одно чогось не вистачає, адже вона просто з розуму сходить від нудьги. Рейчел думає, що у них з чоловіком згасли колишні почуття. Вона хоче повернути колишню пристрасть, щоб все було, як раніше. Для цього вона відправляється в один стриптиз - клуб, в якому зустрічає юну танцівницю. Вона впевнена, що саме ця танцівниця навчить її прекрасно виконувати стриптиз. Це для того, щоб в подальшому Рейчел змогла розпалити згаслі почуття чоловіка. Незабаром у героїні почнуть відбуватися кардинальні зміни, які запам'ятаються їй надовго. ©Kino4ua Полуденна насолода / Полуденна млість 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?