Kino4ua.com
R

Таємний Агент

Рік:
Ор. назва:
Unlocked
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Ептід
Тривалість:
01:38:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Елліс Россі завжди мріяла захищати рідну країну. Мрії привели її на нинішню посаду - головна героїня фільму «Таємний Агент» є першокласним слідчим, які працюють на ЦРУ. На початку оповідання з нею пов'язуються з МІ-5 і пропонують провести допит небезпечного злочинця, який може бути замішаний в організації теракту. Дівчина у властивій їй манері проводить допит і видобуває необхідну інформацію. Уважність до деталей і раптовий дзвінок її боса дозволяють Елліс здогадатися, що вона працює не з членами МІ-5, а з якимись самозванцями. Блискавично приймаючи рішення, героїня озброюється і втікає з квартири разом із затриманим арабом. Розуміючи, що все, що відбулося є частиною якогось глобального плану, Россі починає власне розслідування. Звертаючись до старих друзів, вона просить їх допомоги, що робить розслідування героїні більш точним і швидким. Їй вдається визначити місце і людину, проти якого готується теракт. Але виникає нова проблема - злочинці збираються використовувати біологічну зброю, що спричинить за собою загибель маси людей. Це означає, що якщо теракт не запобігти вчасно, то почнеться справжня катастрофа ... Чи під силу Елліс уникнути трагедії та розправитися зі злодіями до реалізації їх планів? ©Kino4ua Таємний Агент 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?