Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Три богатирі та Шамаханська цариця

Рік:
Ор. назва:
Три богатыря и Шамаханская царица
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Сергій Глезін
Тривалість:
01:15:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Богатирі служили Київському князю вірою і правдою і намагалися виконати будь-який його наказ, але коли той викликав їх з відпустки і доручив доставити до палацу Шамаханську царицю, герої сильно задумалися. Репутація дами залишала бажати кращого: вона, звичайно, була красунею, рівних якій не можна було знайти серед інших осіб королівської крові, але аж надто підступна була сердцеїдка. Не один десяток царів, королів, ханів та князів упав до її ніг, а Шамаханська цариця лише багатства та землі у них відбирала, волі позбавляла, сама починала правити їх підданими та оброк з даниною збирати. Ось і виходить у богатирів, якщо виконають княжу волю, доставлять царицю - погублять всю державу Київську, не виконають - розгнівають князя, і чекає їх покарання жорстоке. А князь Київський тим часом весь змучився - закоханий не на жарт, вже і ногою тупає, квапить богатирів. Ще не зустрілися три богатирі та Шамаханська цариця, а слух вже до них долинув, що ні сам князь закохався, а чари чаклунські у цьому винні. Та й не жених черговий дамі потрібен, а компонент для еліксиру молодості - сльози тисячі красунь. А де найбільше красивих дівчат? Звичайно, на Русі - ось і вибрала цариця собі чергову жертву в розрахунку на легку перемогу і успішне закінчення роботи над зіллям, яке подарує їй молодість і красу надовго. Одного вона не передбачила - мати справу їй доведеться ні з наївним князем Київським, а з відданими йому богатирями і надзвичайно розумним конем Юлієм. ©Kino4ua Три богатирі та Шамаханська цариця 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    5 серпня 2021 17:00
    + +1 -
    Чогось не вистачає мультфільму Три Богатирі Хід Конем украънською мовою.