Kino4ua.com
PG

Шпигуни під прикриттям

Рік:
Ор. назва:
Spies in Disguise
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Трой Квон, Нік Бруно
Тривалість:
01:41:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія мультфільму вибудовується навколо Ленса Стерлінга - працівника таємної організації, що займається викриттям високопоставлених людей: чиновників, прокурорів, політиків. Зараз Ленс береться за нову справу, що полягає в стеженні за жінкою-прокурором, яка, як з'ясувалося раніше, робить посадові злочини. Стерлінг робить все можливе, щоб знайти докази, що підтверджують винність впливової дами. Ситуація ускладнена тією обставиною, що практично всі справи, за які береться Ленс, завершуються провалом. На щастя, на шляху головного героя пригодницької анімаційної стрічки «Шпигуни під прикриттям» з'являється Уолтер. Дотепний і привітний хлопець готовий допомогти Стерлінгу в його непростому завданні. Чи зможуть напарники завершити розпочате розслідування і покарати винуватця за всією суворістю закону? ©Kino4ua Шпигуни під прикриттям 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Vadym Geruk
    10 червня 2020 23:21
    + +4 -
    я хочу другу частину фільму