Kino4ua.com
PG

Кращий стрілець

Рік:
Ор. назва:
Top Gun
Країна:
США
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
01:50:32
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У сюжеті художнього фільму "Кращий стрілець", молодий льотчик Піт Мітчелл поступає в училище елітних військ ВМС США. Серед безлічі кращих пілотів в США, він повинен довести свою перевагу. Мітчел добре навчається і стає відмінним пілотом палубного винищувача Ф-14. Він природжений пілот, який має дар від Бога, а в небі - керується своїми інстинктами і навичками ведення повітряного бою, що дозволяє йому майстерно пілотувати.

Під час навчань Мітчел отримує кличку Меверик і стає одним з найкращих пілотів. Фраза про те, що спочатку літаки, ну а дівчата потім - явно не про Меверіка. Він закохується в інструктора училища, чарівну дівчину на прізвисько Чарлі, але її серце ще належить завоювати. Однак, трапляється трагедія. Під час проведення навчального бою гине його друг і напарник по кличці Гусак, та ще до того ж, найкращий стрілець - Меверік, постійно мучиться спогадами про загиблого батька, які не дають йому зібрати волю в кулак і закінчити навчання. ©Kino4ua Кращий стрілець 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    23 грудня 2022 20:16
    + 0 -
    Дорогі наші користувачі, даний матеріал не є заблокований, український переклад присутній, і будь ласка дотримуйтесь правил сайту, реклама всюди є
  2. lllowwwa
    lllowwwa
    23 грудня 2022 19:48
    + 0 -
    друзі розблокуйте контент, не однією рекламою єдині, а ви хапуги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  3. Олександр
    Олександр
    4 грудня 2022 14:18
    + 0 -
    Мда ще такого не було щоб український сайт блокував фільми на українській мові , а транслював на руській ви там що взагалі обдовбалися