Kino4ua.com
480p
PG-13

Здійнятися над сонцем

Рік:
Ор. назва:
Soar into the sun / Al-too-bi Riteon too beiseu
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Дон Вон
Тривалість:
01:55:33
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Головний герой художнього фільму Здійнятися над сонцем — молодий хлопчина Чжон Те-Хун найбільше в житті любить гострі відчуття, які йому дарує політ у небі на швидкому винищувачі. Він служить льотчиком в елітному загоні ВПС та шокує начальство своїми зухвалими вчинками. Чжон Те-Хун виконує будь-які фігури пілотажу, а щоб довести, що в небі йому немає рівних хлопець, виконує найскладнішу фігуру, що призводить до зриву авіашоу. За свої витівки він поплатився переведенням в авіазагін, де найкращим пілотом вважається правильний у всіх відносинах Лі Чхоль-Хі. Однак, у команді не може існувати два лідери, комусь належить здати позиції. Так між найкращими пілотами починається боротьба за перевагу і право називатися найкращим. Однак, змагання двох сильних, цілеспрямованих особистостей відходить на другий план, коли в небі над Сеулом з'являється ворожий літак. Тепер пілоти змушені злетіти в небо і діяти спільно, щоб захистити мирне населення. ©Kino4ua Здійнятися над сонцем 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?