Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тіло як доказ (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Body of Proof
Країна:
США
Режисер:
Крістін Мур, Нельсон Маккормік, Меттью Гросс
Тривалість:
00:43:19
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету захоплюючого серіалу виявилася дуже успішна і талановита жінка на ім'я Меган. Вона - судмедексперт в одній з місцевих клінік, розташованих на території Філадельфії. У головної героїні з багатосерійної детективної кінокартини "Тіло як доказ" дуже складний і жорсткий характер, саме тому вона відчуває труднощі у взаєминах з оточуючими. Раніше вона працювала в госпіталі, в відділенні нейрохірургії. Колеги ставилися з повагою до неї, адже вона дуже досвідчена. Ось тільки одного разу сталася жахлива ситуація під час проведення чергової операції, її пацієнт помер. Через цей інцидент, вищестояще керівництво прийняло рішення про її звільнення. Через деякий час через проблеми, що накопичилися Меган потрапила в аварію, і тепер не може проводити складні і небезпечні операції. Депресія привела до того, що чоловік разом з дочкою пішли від неї. Але вона змогла згодом впоратися з труднощами і вирішила влаштуватися на іншу роботу. ©Kino4ua Тіло як доказ (1, 2, 3, 4 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?