Kino4ua.com
PG

Тролі

Рік:
Ор. назва:
Trolls
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майк Мітчелл, Уолт Дорн
Тривалість:
01:32:27
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Хто ж ці ляльки з ліловим волоссям і виразними очима? У кожного в дитинстві був подібний персонаж, і ніхто не замислювався, а хто ж вони такі. Забавні ляльки, виявляється, називаються «Тролі» і живуть у власному чарівному світі. Вони всі здорово проводять час і веселяться. Але у тролів є і вороги. Наприклад, це бергени. Одного разу на ліс, де проживають ці кумедні істоти, нападають злі істоти. Вони викрадають рідних і близьких Трояндочки. Вона в паніці, але розуміє, що їй доведеться знайти зниклих родичів. Вона довго шукає допомоги і ніяк не може знайти. Але один з друзів підказує їй, що в глибині лісу проживає самотній троль Цветан. Він може їй допомогти. Надихнувшись Розочка біжить шукати Цвєтана. Вона розшукує його в гущавині лісу під старим величезним дубом.

Коли вона розповідає тролю історію свого горя, то він згадує. Колись давно бергени викрали також і його сім'ю. На порятунок родичів відправився весь ліс. Їм вдалося знайти лігво Бергенів і визволити нещасних персонажів. Тепер те ж саме доведеться повторити вже і новоспеченим героям. Цветан навчений досвідом і може показати трояндочки дорогу до таємничого місця, де мешкають противники тролів. Але у нього вже мало сил і в бою толку від нього не буде. Тому вони знаходять ще одного молодого і сильного троля, який може допомогти їм звільнити друзів.

Тепер Розочка, Цветан і Бранч йдуть на порятунок своїх одноплемінників. Вони знаходять шлях за підказками найдосвідченішого учасника команди. Героям належить подолати безліч пригод. Адже бергени пам'ятають, що давно тролі вже воювали з ними. Тому вони розставили всюди пастки, через які повинні пройти невдачливі герої. Героям належить битися з королем бергенів і спробувати витягти своїх родичів з лігва злих істот.
©Kino4ua Тролі 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?