Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Фокстер и Макс

Рік:
Ор. назва:
Фокстер и Макс
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Анатолій Матешко
Тривалість:
01:30:55
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Скарга

Хлопчик на ім'я Макс зовсім, випадково знаходить нано фарби. І ось довго не думаючи малює ними маленького песика. На вигляд виходить цілком реальним псом. Але раптом відбувається щось дивне, і його прекрасна картинка оживає. І вся фігура собаки знаходить живу структуру. До того ж у собаки виявляються надздібності. Неподалік від них проходила дивна людина, саме він примітив дивину знайдених хлопчиськом фарб. І ось жадібність вражає чоловіка, і він починає переслідувати хлопця до самого його будинку. Поки Макс радів своєму новому щастю, за вікном вже хтось підкрадався до його кімнати. Але все виявляється марно. Ще один подібний підхід і хлопчисько сам скоро опиниться в пастці. Але його вірний друг ніколи його не залишить в біді.
І ось поки хлопчисько і його песик ділилися радістю між собою, пса забирають геть. Тепер Максу доведеться самому виплутуватися з усієї цієї ситуації і знайти свого вірного песика. Адже не для сторонніх він малював його, а для того, щоб він нарешті отримав давно бажане, саме кращого друга. Як саме справа йде в майбутньому героїв зовсім не відомо, але відомо лише одне, що хлопчик ніколи не відступить від давно розпочатої ним справи ... ©Kino4ua Фокстер и Макс 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Артур
    Артур
    14 серпня 2022 19:12
    + +1 -
    Чому тільки трейлер!!??

  2. Богдан
    Богдан
    23 лютого 2022 20:41
    + -1 -
    Богдан. 
     Гарний, добрий, фільм.
  3. Макинтаер
    Макинтаер
    28 січня 2022 08:05
    + +9 -
    Я Українець неможу глянути фільм в хорошій якості мовою оригіналу, хороша якість дубльований, недубльований погана якість, може я чогось не розумію але український кінематограф небуде розвиватись якщо це буде продовжуватися надалі... хочу подивитиь та нехочу псувати враження поганою якістю подачі звуку і відеоряду... зла невистачає хіба ми вже такі беспорадні Українці?
  4. Олег
    13 квітня 2020 21:12
    + +20 -
    Я чогось не можу подивитись
  5. Максим
    1 квітня 2020 22:28
    + -7 -
    Класний фільм!