Kino4ua.com
PG-13

Стажери

Рік:
Ор. назва:
The Internship
Країна:
США
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
02:05:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
У центрі сюжету комедійного фільму "Кадри" - професійні продавці Біллі і Нік, які все своє життя займаються прямими продажами. Довгі роки життя хлопців складалося цілком добре, але прогрес не стоїть на місці і змінює правила гри. Завдяки комп'ютерам та інтернету прямі продажі стали непотрібними, компанія закрилася, а друзі залишилися без роботи. 

Але Нік і Біллі не "опускають руки", а починають шукати роботу в інтернеті. Доля дарує друзям прекрасний шанс спробувати свої сили в компанії Google, але стажування проходитиме в компанії з сотнею кращих студентів з найпрестижніших університетів країни. Щоб потрапити в число щасливчиків, які зможуть отримати роботу в компанії, Біллу і Ніку належить дуже сильно попрацювати, а головне - "переплюнути" юних геніїв, які впевнені, що старі кадри ні на що не здатні. ©Kino4ua Стажери 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?