Kino4ua.com
R

Зловісні мерці 3: Армія темряви

Рік:
Ор. назва:
Army of Darkness
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
01:36:24
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
До рук головного героя Еша потрапляє таємнича книга, в якій написані демонічні заклинання. Намагаючись позбутися від неї, хлопець пробуджує темні сили і провалюється в тимчасову діру. Еш опиняється в минулому, і його захоплюють піддані короля Артура, так як приймають незнайомця за противника свого правителя. У нього забирають єдине, що залишилося від сучасного світу - рушницю і машину. Героя відправляють в замок, де знаходяться інші полонені, які очікують смертної кари. Завдяки щасливому випадку йому вдається втекти, прихопивши з собою гвинтівку. Містом відбувається страшна новина - повстала армія мерців, і якщо їх не зупинити, вони зруйнують все місто. Раптом на шляху хлопця зустрічається мудрець, який розповідає, що поява Еша було передвіщено, і щоб повернутися в даний час і врятувати місцевих жителів, йому необхідно знайти магічне писання. Герой картини починає розуміти, що на нього покладена особлива місія воїна для боротьби з повстанцями демонами. Боротися з ними він збирається за допомогою гвинтівки, бензопили та власної кмітливості. ©Kino4ua Зловісні мерці 3: Армія темряви 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?