Kino4ua.com
PG-13

Жага швидкості

Рік:
Ор. назва:
Need for Speed
Країна:
США, Індія
Режисер:
Скотт Во
Тривалість:
02:10:42
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Тобі Маршал, який недавно втратив батька, працює в сімейному гаражі і бере участь у вуличних гонках. Справи йдуть не дуже добре - банківські кредитори погрожують відібрати автомайстерню за борги. Це змушує Тобі взятися за роботу, яку йому пропонує старий недруг Діно Брюстер. Необхідно підготувати до продажу легендарний Форд-Мустанг. Друзі Тобі вирішують допомогти приятелеві. Робота зроблена і машина виставлена на торги. Її вдається продати за 2700000 доларів і 25% від цієї суми повинні дістатися Маршалу. Але Брюстер пропонує взяти участь в гонці, переможцю дістанеться вся сума від продажу Мустанга. Під час гонки гине приятель Тобі - зовсім ще юний Пітер. Маршал опиняється за гратами. Звільнившись з в'язниці, головний герой вирішує брати участь в найвидатнішою гонці "Деліон" і помститися Діну Брюстеру, який піде на все, щоб не допустити Маршала до гонки.
Чи зможе Тобі дістатися до місця гонки, перемогти в ній і помститися зарозумілому Брюстеру? ©Kino4ua Жага швидкості 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?