Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мільярди (1 - 7 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Billions
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Колін Баксі, Джон Дав, Ніл Бергер
Тривалість:
1 серія: 52 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Original English Оригінал
У далекому 2001 році Боббі Аксельрод дивом не потрапив до списків загиблих під час теракту людей. З тих пір пройшло вже майже 15 років, але герой серіалу «Мільярди» не забуває про своїх менш щасливих друзів і колег, для яких Всесвітній торговий центр став останнім притулком. Він допомагає їх дітям, оплачуючи навчання в коледжах і університетах. Настільки щедрі вчинки чоловік може собі дозволити, адже за роки свого «другого» життя він зумів повністю підкорити економічні ринки Нью-Йорка, перетворившись в найуспішнішого фінансиста Америки. Однак в числі його шанувальників знаходяться і ті, хто просто заздрять такому успіху. Кілька людей з Комісії з цінних паперів і бірж звинувачують Боббі в нечесності і відправляються до принципового прокурора Чака Роудса, який за роки своєї кар'єри зумів виграти понад вісімдесят справ, при цьому жодного разу не програвши. Але коли Чак ознайомився з усіма звинуваченнями на адресу Аксельрода, він відмовився брати участь в судовому процесі, не бачачи приводів підозрювати Боббі в «відмиванні» грошей або інших аферах. Однак прокурор поміняє своє рішення, коли дізнається про те, що Аксельрод вирішив інвестувати кілька десятків мільйонів доларів в покупку частини нью-йоркського узбережжя. ©Kino4ua Мільярди (1 - 7 Сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?