Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Детектив Босх (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bosch
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джим МакКей
Тривалість:
00:47:04
Переклад:
Українська мова НТН | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Навіть у самого досвідченого детектива часом трапляються серйозні промахи. Гаррі Босх - один з кращих поліцейських - брав участь в затриманні злочинця і йому здалося, що той готовий витягнути зброю. Доблесний правоохоронець тут же застрелив злодія. Справа ускладнювалася тим, що на користь Гаррі не може свідчити ніхто з колег, так як його напарник прибув на місце події лише через хвилину. Через два роки слідчий виявляється втягнутий в складний судовий розгляд: дружина загиблого подала позов як особисто до нього, так і до всього поліцейського управління, звинувачуючи їх у вбивстві невинного. Тепер Гаррі замість того щоб ловити злочинців, виправдовується в залі засідань. Але він любить свою роботу і хоче робити її добре, тому пропонує іншим поліцейським замінювати їх на чергуваннях у вихідні. Не всі в ділянці задоволені таким поворотом подій, але детектив не звик прислухатися до чужої думки. Тим більше у нього намічається цікава справа: собака одного лікаря, що знаходиться на пенсії, притягла з лісу людську кістку. Виявляється, там закопані останки підлітка, якого жорстоко катували. Але хто і навіщо це зробив? ©Kino4ua Детектив Босх (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. _UA_Sumy
    _UA_Sumy
    30 серпня 2021 15:39
    + +2 -
    де 2-7 сезони ? навіщо писати те чого нема?