Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Батл Крик (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Battle Creek
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Бернштейн, Деніел Еттіес, Колін Баксі
Тривалість:
00:44:05
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
У провінційних містах можна часто спостерігати підвищений рівень злочинності, пов'язаний з недостатнім контролем правоохоронних органів. У серіалі «Батл Крік» - описується історія невеликого населеного пункту, жителі якого втомилися від бездіяльності поліції. Та й самі поліцейські не горять бажанням працювати і відносяться до своїх обов'язків досить прохолодно. Тому влада направляє в містечко харизматичного і енергійного агента, щоб він розібрався з беззаконням що твориться і навів порядок в поліції. Напарником агента стає місцевий правоохоронець, що славиться своєю брутальністю і цинічністю. Рішучий чоловік звик чинити розправу над злочинцями своїми методами, незважаючи на те, що у відділі давно не вистачає сучасної зброї та ефективних засобів захисту. Полісмен зовсім не зрадів приїзду нового співробітника, адже той є його повною протилежністю. Чоловік привозить з собою цілий арсенал бойових ресурсів, які можуть допомогти в затриманні порушників закону. До того ж новачок відрізняється дисциплінованістю та відповідальністю, що дратує норовливого поліцейського. Проте приїзд агента супроводжується активними змінами в місцевій поліції. Щоб підвищити рівень роботи відділу, напарникам доведеться прислухатися один до одного і навчитися взаємодіяти. Хто б міг подумати, що з таких різних героїв вийде чудовий поліцейський дует, який стане справжньою грозою для міських злочинців? Їх методи роботи незвичайні, жорстокі і часом незаконні, але вони приносять результат, і це дає напарникам величезну мотивацію. ©Kino4ua Батл Крик (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?