Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Код 100 (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Hundred Code
Країна:
Швеція, Німеччина
Режисер:
Ліза Джеймс-Ларссон, Роберт Мореско, Джонатан Сьоберг
Тривалість:
00:43:08
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Первый канал
Дія гостросюжетного кримінального детективу «Код 100» відбувається на території Швеції, а точніше в її столиці - Стокгольмі. Місто вражає низка дивних злочинів, які не на жарт лякають місцевих жителів. Майже щотижня поліція виявляє тіла молодих дівчат, акуратно укладених на ліжко з нарцисів. Правоохоронні органи дуже швидко розуміють, що це справа рук серійного маніяка, і кидають на його упіймання всі сили. Але, незважаючи на всі зусилля, їм так і не вдається вийти на слід убивці. Тоді вище керівництво країни приймає рішення залучити до даного розслідування досвідченого детектива з Нью-Йорка на ім'я Томм Конлі, який є дуже хорошим фахівцем в області розслідування саме таких справ. Конлі приставляють в якості консультанта до детективу шведської поліції Мікаеля Еклунда. Але навіть такому професійному тандему виявляється не просто зловити досвідченого маніяка, адже той дуже розумний, і не залишає на місці злочину абсолютно ніяких доказів, що могли б допомогти в його затриманні ... ©Kino4ua Код 100 (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?