Kino4ua.com
PG

Малі негідники рятують день

Рік:
Ор. назва:
The Little Rascals Save the Day
Країна:
США
Режисер:
Алекс Замм
Тривалість:
01:37:43
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Герої цієї кінокартини вже знайомі глядачам по цілому ряду короткометражок, які розповідали про пригоди пустотливих діточок. Тепер же гумористична кінострічка доступна і в повнометражному варіанті, який більш кращий для юної аудиторії. Сюжет комедії вельми зворушливий - бабуся типу «божий одуванчик» стоїть на межі фінансового краху і якщо вона не знайде потрібну суму грошей, то її улюблену пекарню можуть закрити за борги. Маленькі герої розуміють, що в такому разі все місто позбудеться смачної випічки, яку господиня продає не перший рік. Дітлахи вирішують врятувати становище і приймаються заробляти гроші для своєї знайомої усіма мислимими і немислимими способами. Але дуже скоро стає зрозуміло, що так заробити не вийде. У цей момент один з героїв пропонує взяти участь в конкурсі талантів, де можна виграти величезний приз ... Ось тільки є одна заковика - ні у кого з маленьких бешкетників немає ніяких талантів. ©Kino4ua Малі негідники рятують день 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?