Kino4ua.com
G

Карапузи

Рік:
Ор. назва:
The Rugrats Movie
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Нортон Вірген, Ігор Ковальов
Тривалість:
01:19:49
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Карапузи. Нова дитина в сім'ї - це завжди покарання для старшого. Особливо, якщо батьки не провели спеціальну підготовку. Малюк Томмі дуже розлютився, коли у його батьків народився Ділан. Він захотів позбутися від брата і повернути його назад в пологове відділення. Томмі покликав на допомогу своїх друзів - Чакки Фінстера і близнят Де Віль. Разом вони відправилися в небезпечну подорож, прихопивши з собою Ділана. Але дітки заблукали в лісі. Чи зможуть вони вибратися з халепи, і чи подружаться брати? З огляду на характер Томмі, це хитка надія. Мультфільм відмінно намальований. Деталі опрацьовані, всі родинні персонажі мають схожі риси. Свого часу ця картина була дуже популярна. І зараз залишилася актуальною. Взаємовідносини братів, сестер та інших родичів тема не нова. Ось тільки подана вона тут смачно і оригінально. Сюжет не складний, але зворушливий і милий. Спосіб малювання мультфільму незвичайний і приємний. Моралі в ньому теж досить. Присутні пісні і музичні номери, які створюють особливу атмосферу. Таку дотепну мультиплікацію буде цікаво подивитися і дітям, і дорослим, а краще разом. ©Kino4ua Карапузи 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?