Kino4ua.com
PG

Карапузи зустрічаються з Торнберрі

Рік:
Ор. назва:
Rugrats Go Wild
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Енг, Нортон Вірген
Тривалість:
01:20:49
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У представленій анімаційній картині глядачам пропонується поспостерігати за захоплюючими пригодами, напевно, одних з найяскравіших і харизматичних представників сучасних молодіжних мультфільмів.
Одними з героїв є неймовірно непосидючі карапузи, які і дня прожити не можуть без небезпечних пригод. Жага знань всього нового штовхає молодиків на пошуки неприємностей, які й призводять до закономірного підсумку - карапузи потрапляють в шторм, і в результаті корабельної аварії опиняються на безлюдному острові. Ну, точніше, не зовсім безлюдному - тут вже присутнє сімейство Торнберрі. А ці особистості теж не змушують нудьгувати своїх фанатів по всьому світу - каламбури і випадкові трагедії, які з ними відбуваються, обчислюються вже сотнями.
Хто ж з наших героїв завоює почесне звання господарів цього віддаленого від цивілізації острівця в морі? Або виявиться, що обидва колективи не поступаються один одному в кмітливості, винахідливості і підприємливості, і їм просто доведеться «розділити сфери впливу»? На ці та багато інших питань відповість неймовірно позитивна мультиплікаційна стрічка «Карапузи зустрічаються з Торнберрі». ©Kino4ua Карапузи зустрічаються з Торнберрі 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?