Kino4ua.com
G

Том і Джеррі: Мотор / Том і Джеррі: Фільм

Рік:
Ор. назва:
Tom and Jerry: The Movie
Країна:
США, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Філ Роман
Тривалість:
01:23:30
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мало хто з покоління 90-х не знає таких легендарних персонажів мультфільмів, як Том і Джері. Вічне протистояння кота і миші, з яким пов'язані найкращі і ніжні дитячі почуття, дарували позитив не одному поколінню! Згадуючи заставку з левом від компанії Metro Goldwin Mayer, завжди чекаєш, що ось-ось з'явиться така довгоочікувана серія.
У 1992 році професійні художники, які працювали над створенням мультиплікаційного серіалу «Том і Джеррі», випустили повнометражну картину про улюблених героїв тривалістю 80 хвилин. Це стало справжнім подарунком для діточок, адже в повнометражній анімаційній картині ми стали свідками справжнього, продуманого до дрібниць сюжету, в центрі якого опинилися головні герої. До речі, тоді ми вперше почули, як тварини заговорили (Тома озвучував Річард Кайнд, а голос милої мишки належав Дані Хілл).
Сюжет стрічки був досить трагічним для дітей, адже улюблені персонажі залишилися без даху над головою, а їх господарі переїхали жити в інше місто. Кінострічка розповідає про прагнення тварин знайти своє місце в цьому світі, коли давня ворожнеча між ними перестає здаватися такою вже важливою. Особливо на їх поведінку впливає маленька Робін Старлінг, у якій в житті теж все не так уже й гладко. Підсумком драми стає щасливий порятунок дівчини її батьком, після чого два, тепер вже друга, залишаються жити в будинку Робін і її тата.
Чудова картина, рекомендована до перегляду всією сім'єю. Навіть через десятки років найзнаменитіші кіт і миша в світі є найбільшим витвором кінокомпанії Metro Goldwin Mayer. ©Kino4ua Том і Джеррі: Мотор / Том і Джеррі: Фільм 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?