Kino4ua.com
HD 720p
G

Том і Джеррі: Історія Лускунчика

Рік:
Ор. назва:
Tom and Jerry: A Nutcracker Tale
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Спайк Брент, Тоні Сервон
Тривалість:
00:46:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм "Том і Джеррі: Історія про Лускунчика" є продовженням знаменитої епопеї про історію взаємин і пригод кота Тома та миші Джеррі. У цій частині історія починається тим, що Джеррі загадав бажання стати зіркою естрадного мистецтва, будучи до приміщення оперного театру. І ось раптово його мрії стають реальністю. Герой переміщається в якусь чарівну землю, де трапляються надзвичайні речі, наприклад, ліси з деревами, де листя – це цукерки, сніжинки, які співають дуже ніжно та красиво, а дитячі іграшки стали живими. Мишка чудово розважається в цьому королівстві разом із новими знайомими. Він знаходиться найвищою мірою задоволення в танці з балериною, яка воскресла з музичної коробки і його щастя просто не має меж. Але тут виявляється Том, якому явно не подобається задоволеність мишею своїм життям. Він разом зі своїми друзями, бездомними кішками, порушує ідилію Джеррі і вривається на вечірку, наводячи жах у чарівне королівство, і викрадає балерину. Які дії варто чекати від Джеррі та його друзів, щоб повернути свою кохану. ©Kino4ua Том і Джеррі: Історія Лускунчика 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?