Kino4ua.com
HD 720p
G

Том і Джеррі: Повернення до країни Оз

Рік:
Ор. назва:
Tom & Jerry: Back to Oz
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Спайк Брандт
Тривалість:
01:20:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Захоплюючий мультфільм є продовженням барвистого епізоду 2011 року. Все починається із пробудження дівчинки на ім'я Дороті. Малятко раптово розплющує очі, бачить своє ліжко, кімнату та улюблених близьких, якими вона оточена – дядечко Генрі та інші люблячі родичі. Усі вони дивляться на неї. Наша героїня починає потихеньку згадувати дивовижне сновидіння про те, як вона вирушила в карколомну подорож у супроводі відданих і веселих друзів в особі Тома і Джеррі. Але чи було це все насправді, чи бурхлива фантазія просто пожартувала над дівчинкою? Щоб довести, що все це сталося насправді, Том показує дівчинці на пару туфель, які є свого роду доказом того, що подорож мала місце. Однак зараз юна леді зі своїми помічниками має повернутися до домашніх справ. Кіт відразу ж кидається до гамака, намагаючись відливати від стомлюючої метушні. Мишка відразу намагається повернути його до справ, а дівчинка знову вдаряється у мрії. Цей вояж був настільки чарівним, що вона ловить себе на солодкій думці про повернення до магічної країни. А сірі будні твердять їй про те, що ферма вимагає догляду та зосередженості, але все ж таки шанс повторити пригоду випадає знову. І знову без відданих друзів їй не обійтися. ©Kino4ua Том і Джеррі: Повернення до країни Оз 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?