Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Донечка Груффало

Рік:
Ор. назва:
The Gruffalo's Child
Країна:
Велика Британія, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Уве Хеідсшоттер, Йоханнес Вейланд
Тривалість:
00:27:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У засніженому лісі юна донька знаменитого лісового жителя Груффало набирається хоробрості та вирушає вглиб лісу на пошуки Великої Поганої Миші, про яку їй розповідав батько, описуючи її як небезпечного та страшного монстра. Під час своєї подорожі дівчинка зустрічає Сову та Лисиця, які відправляють її до незвіданих куточків лісу, нібито саме там вона зможе знайти сліди таємничої Миші. У той час як головна героїня, зневірившись виявити страшного звіра, починає плакати, вважаючи, що батько і тварини спеціально обдурили її, вона раптово виявляється поблизу з місцем проживання Миші... ©Kino4ua Донечка Груффало 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?