Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Груффало

Рік:
Ор. назва:
The Gruffalo
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Джейкоб Шух
Тривалість:
00:28:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сюжет пригодницького мультфільму «Груффало» переносить глядача у дивовижний світ лісових тварин. У центрі сюжету — маленьке мишеня, яке вирушило гуляти лісом, не підозрюючи про те, що воно таїть безліч небезпек. Захоплене польотом гарного метелика мишеня не помітило, як до нього підібрався хитрий лис, що задумав пообідати маленьким, безпорадним звірком. Ось тільки мишеня виявилося дуже кмітливим і вигадав собі страшного, кровожерного друга на ім'я Груффало, який дуже любить поласувати лисицею.

Але на цьому неприємності мишеня не закінчилося: з'їсти його захотіли ще два хижаки — сова та змія. Використавши всю свою хитрість і кмітливість йому вдається уникнути долі обіду. Проте, мишеня навіть не здогадувалося, що попереду на нього чекає зустріч з тією самою чудовиськом Груффало, якого нібито не існує… ©Kino4ua Груффало 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?