Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Снігова королева 3: Вогонь та лід

Рік:
Ор. назва:
The Snow Queen 3
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Олексій Ціцілін
Тривалість:
01:29:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Tretyakoff production
Переклад:
Original English Оригінал
Скарга

Після своїх неймовірних пригод, описаних у минулих частинах мультфільму, Герда та Кай стають справжніми знаменитостями, але це не приносить їм щастя. Адже тепер практично весь свій час вони проводять у стомлюючих гастролях країною, намагаючись задовольнити бажання армії фанатів, готових буквально розірвати наших героїв на сувеніри. Але, незважаючи на величезну популярність, хлопцям часто доводиться голодувати, адже їхні виступи практично не дають грошей. Одного разу терпінню наших героїв приходить кінець, і вони вирішують трохи відпочити від галасливих гастролей і шанувальників, сховавшись у королівстві тролів.
Там хлопці знайомляться з Роланом, який прибув з Іспанії, який захоплюється вивченням легенд, намагаючись знайти спосіб повернути свою маму. Сумує за батьками Герда, побачивши в новому знайомому споріднену душу, вирішує допомогти йому пробратися до храму тролів, розташованого на забороненій території. Там, за легендою, зберігається таємничий чарівний камінь, здатний виконувати бажання.
Але все пішло зовсім не так, як вони задумали: камінь не повертає їхніх батьків, а наділяє хлопців могутньою силою. Герда отримує здібності Снігової Королеви, тоді як Роллан знаходить магію Вогняного Короля. Ось тільки якщо найближчим часом не розвіяти чари, Герда і Роллан перетворяться на тих, чию силу вони набули. ©Kino4ua Снігова королева 3: Вогонь та лід 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?