Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вогонь і Лід

Рік:
Ор. назва:
Fire and Ice
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ральф Бакши
Тривалість:
01:21:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цікава анімаційна історія переносить глядачів у незапам'ятні часи, яких могло й не бути. Ми дізнаємося про запекле протистояння, що розгортається між двома королівствами. Боротьбу ведуть «Вогонь і Лід» – два царства, кожне з яких може керувати певною стихією. У цьому випадку добро уособлює король вогню Джарелл, який бореться проти володаря льоду Некрона. Натиск лиходіїв настільки потужний, що армії Джарелла доводиться відступити на віддалені південні землі. Щоб повернути втрачені території та перемогти ворогів, у гру вступає відважний воїн Ларн, який діє разом із Чорною маскою – своїм таємничим супутником, який має вражаючі можливості. Перед героями стоїть цілком конкретне завдання, що зводиться не тільки до знищення Некрона, адже крім цього їм необхідно врятувати принцесу Тигру, яка є бранкою лиходія. ©Kino4ua Вогонь і Лід 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?