Kino4ua.com
480p
PG

Король мавп

Рік:
Ор. назва:
Xi you ji zhi da sheng gui lai
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Тіан Сяо Пенг
Тривалість:
01:26:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
У незапам'ятні часи неймовірно могутній і спритний Король Мавп влаштував серйозну бійку з небожниками, з якої він вийшов переможцем, вбивши численне небесне військо. Цим необачним вчинком непереможний бешкетник накликав на себе гнів самого Будди, який за виявлену неповагу до богів, ув'язнює легендарного героя під горою п'яти стихій.
Через п'ятсот років історію про великого героя дізнається маленький хлопчик. Через кілька років, подорожуючи зі старим країною, вже підріс хлопчина приходить у місто, на яке через деякий час нападають монстри. Рятуючись втечею від жахливих створінь, наш герой ховається в печері біля підніжжя скелі, де знаходить замороженого та закутого в ланцюзі Короля Мавп. Звільнивши його, малюк вирушає зі своїм кумиром у неймовірну та дуже небезпечну подорож, ось тільки невдячний Король явно не радий своєму маленькому рятівнику. ©Kino4ua Король мавп 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?