Kino4ua.com
480p
PG-13

Вже хто б казав

Рік:
Ор. назва:
Look Who's Talking
Країна:
США
Режисер:
Емі Хекерлінг
Тривалість:
01:35:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли самотній жінці вже за тридцять, і у неї на руках маленька дитина, часом вона готова зв'язати своє життя з першим зустрічним. Аби в будинку з'явився чоловік, який стане опорою для неї і батьком для її дитини. Моллі, головна героїня кінострічки «Хто б казав», як раз саме така мати-одиначка. Її наречений, від якого вона завагітніла, раптово кинув жінку заради молоденької кокетки. Стрес, який пережила Моллі, привів до сутичок. У пологовий будинок її доставляє таксист, який пізніше за збігом обставин спочатку стане нянькою для малюка, ну а незабаром і коханим чоловіком для його мами. Але це відбудеться не відразу, оскільки жінка демонструє дивовижну «сліпоту» в пошуках нового чоловіка, не помічаючи, що кращий кандидат знаходиться поруч з нею. Родзинкою фільму є те, що малюк володіє унікальним даром мислити як доросла людина. Протягом всього сюжету глядач чутиме уявні коментарі дитини, озвучені неперевершеним Брюсом Віллісом. ©Kino4ua Вже хто б казав 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?