Kino4ua.com
R

Поза часом

Рік:
Ор. назва:
The Lovers
Країна:
Австралія, Бельгія, Індія
Режисер:
Роланд Жоффе
Тривалість:
01:49:34
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Сюжет фільму «Поза часом» (The Lovers) оповідає про дві історії кохання. Головний герой Джек Финнель досліджує затонуле судно. Разом з ним в експедицію вирушила його дружина. Вона зважилася на відчайдушний вчинок і піддала себе небезпеці, але Джек вчасно встиг зорієнтуватися і врятувати дружину. Зате сам отримав важку травму, в результаті якої виявився в комі. Поки його організм бореться за життя, сам Джек якимось чином виявляється в Індії в 1778 році. Там на нього чекає життя британського офіцера, який має пристрасть по відношенню до чудової войовниці Туладже, наділеною неземною красою. ©Kino4ua Поза часом 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?