Kino4ua.com
PG-13

Вуличні танці 3D

Рік:
Ор. назва:
StreetDance 3D
Країна:
Великобританія
Режисер:
Макс Ґіва, Данія Паскуіні
Актори:
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Поважна королівська танцювальна школа Лондона переживає період гострої відсутності натхнення і справжній моральний занепад. Всі проблеми і біди звалилися на голову хореографа-постановника Хелен. Саме їй довелося витерпіти жорстку догану від шкільного голови. Крім того, вона виявилася перед фактом звільнення і позбавлення всіх почестей в разі, якщо королівська школа не зможе здобути очікувану перемогу на черговому прослуховуванні. Хелен довго перебуває в роздумах і приходить, нарешті, до єдино можливого варіанту. Намагаючись вселити натхнення і пристрасть в технічно обдарований клас з п'яти чоловік, Хелен зважилася на воістину відчайдушний вчинок - домовленість з лідером цього випускного класу, який зможе їй допомогти зберегти своє місце в школі. У чому ж суть договору? І чи зможе цей клас перемогти на відбіркових турах? ©Kino4ua Вуличні танці 3D 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?