Kino4ua.com
R

Вбити Білла: Фільм 1

Рік:
Ор. назва:
Kill Bill: Vol. 1
Країна:
США, Японія
Режисер:
Квентін Тарантіно
Тривалість:
01:50:43
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Через чотири роки після цих страшних подій, наречена, вона ж Чорна Мамба, приходить до тями на лікарняному ліжку і жорстоко розправляється з доктором-сутенером і клієнтом, якого той привів до неї в палату, щоб він зайнявся сексом з пацієнткою в комі. Крадучи ключі від машини, дівчина насилу добирається до автомобіля, вповзає в нього і намагається розім'яти тіло від такого довгого лежання. І Чорна Мамба, і її бос горять думками про помсту. Він мало не віддав наказ убити її, коли вона ще перебувала в комі, але вирішив, що такий підлий вчинок не гідний його високого статусу і вирішив почекати особистої зустрічі. Дівчина негайно надасть її йому, але спочатку відвідає кожну зі своїх колишніх колег ... ©Kino4ua Вбити Білла: Фільм 1 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?