Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Велике пограбування поїзду

Рік:
Ор. назва:
The First Great Train Robbery
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Майкл Крайтон
Тривалість:
01:50:52
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Ентер фільм
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У 1855 році Едвард Пірс планує зробити те, що ще ніколи не робив, - пограбувати поїзд, що рухається. Його мета — щомісячне постачання золота до Криму для британських солдатів, які борються з росіянами. Двадцять п'ять тисяч фунтів стерлінгів перевозять у сейфах, для відкриття яких потрібні чотири окремі ключі. Один ключ зберігає президент банку, другий — старший менеджер, а два ключі, що залишилися, знаходяться у начальника залізничної станції. Разом зі своїми спільниками, Агаром і Міріам, Едвард розпочинає реалізацію складного плану. Захопивши ключі, бандити повинні проникнути до багажного відділення поїзда, викрасти золото, а потім оперативно втекти. Операція йде не так, як вони задумали, але гарні злодії завжди мають запасний план… ©Kino4ua Велике пограбування поїзду 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?