Kino4ua.com
R

Дорога

Рік:
Ор. назва:
The Road
Країна:
США
Режисер:
Джон Гіллкот
Тривалість:
01:52:20
Переклад:
Українська мова MonsterMix | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Катаклізми, що відбулися на планеті умертвили майже все населення, а також і більшість живих істот. Основною їжею тепер виявляються консерви та інші вижили, що тепер мало на кого наводить жах. По зруйнованому світу подорожують батько і син, перебуваючи в пошуках укриття і намагаючись захищатися від стихії і людожерів. Вони зустрічають безліч перешкод, виявляються в полоні у канібалів, з волі випадку збігають звідти, знаходять бункер з їжею і речами. Кругом злодійство, хвороби, поневіряння, що абсолютно не вселяє оптимізму. Чи зможуть герої пройти весь кошмар, уготований долею, і відшукати в цьому світі щось людяне? Вони готові померти один за одного, але чи вдасться батькові і синові зберегти таку ж дружбу і пройти всі випробування, щоб отримати довгоочікувані відповіді на свої питання? Тільки їх непростий шлях здатний розкрити цю інтригу. ©Kino4ua Дорога 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?