Kino4ua.com
480p
R

Борджіа: історія клану (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Borgia
Країна:
Угорщина, Ірландія, Канада
Категорія:
Режисер:
Джеремі Подесва, Саймон Селлен Джонс, Ніл Джордан, Джон Мейбері, Джон Еміел, Карі Скогланд, Девід Ліленд
Тривалість:
00:55:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Мега
Італія, 90-ті роки XV століття. Час, коли влада належить католицькій громаді. На чолі держави - діючий папа Інокентій VIII. В руках правителя зосереджена основна міць: він призначає королів, управляє країною і вершить долі імперій, приймаючи важливі політичні рішення. Тому не дивно, що після смерті Інокентія починається полювання на папський престол. Але коли в гру вступає Родріго Борджіа, у його конкурентів не залишається жодного шансу. І хоча це сімейство з іспанським корінням - далеко не шановане в Римі, Родріго вміє боротися за владу. Заручившись підтримкою єпископа Чезаре і інших своїх синів, Борджіа починає шлях до папського титулу і необмеженої влади. Безсоромний підкуп, зухвалий шантаж, прямі погрози - в хід йдуть всі варіанти, адже для цих людей не існує заборон. І Родріго домагається свого: відтепер він - новий тато, наречений Олександр VI.
У 1-му сезоні кардинали Орсіні і Джуліано делла Ровере вирішують повалити Борджіа з престолу. Орсіні швидко виходить з гри, а Джуліано починає зухвалу подорож до Франції. По дорозі через італійські держави він знаходить союзників, готових йти проти нового тата. Аудієнція з французьким королем закінчується угодою між Джуліано і Карлом VIII: той відправляє в Рим свою армію і отримує владу над Неаполем. ©Kino4ua Борджіа: історія клану (1, 2 Сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?