Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Стати Елізабетою (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Becoming Elizabeth
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Джастін Чадвік, Юдаян Прасад, Катрін Морсхед
Тривалість:
00:58:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Король Генріх VIII дуже чекав від своєї дружини Ганни Болейн народження сина, який стане спадкоємцем престолу, але вона подарувала йому дочку Єлизавету. Дівчинка не росла при дворі, її відправили жити до невеликого палацу в передмісті Лондона. Становлення Єлизавети проходило далеко від королівського двору, від інтриг та змов, але життю принцеси завжди загрожувала небезпека. Після смерті короля Генріха VIII англійський престол займає брат Єлизавети Едуард VI, який запрошує сестру до двору. Тут у принцеси починається зовсім інше життя, насичене яскравими політичними подіями та романтичними переживаннями. ©Kino4ua Стати Елізабетою (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?