Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Анна Болейн

Рік:
Ор. назва:
Anne Boleyn
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Лінсі Міллер
Тривалість:
00:59:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Події серіалу відбуваються у XVI столітті. Сюжет розповідає про класичну історію другої дружини англійського короля Генріха VIII Тюдора, яка має свої погляди на становище жінки у вищому суспільстві. Анна Болейн постає перед глядачем як феміністка середньовіччя, яка веде боротьбу з патріархальним суспільством тюдорівської епохи. Їй доводиться стикатися з багатьма труднощами, але вона готова до найсуворіших випробувань, і вже точно ніколи не відмовиться від своїх принципів і поглядів на життя і суспільство, що її оточує... ©Kino4ua Анна Болейн 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?