Kino4ua.com
480p
R

Генріх 8 (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Henry VIII
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Піт Тревіс
Тривалість:
01:38:20 + 01:34:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Мега
Перед вами історичний серіал, присвячений особистості одного з найбільших королів історії Англії. Генріх Восьмий був вкрай харизматичним і дуже владним правителем, який зміг за все своє життя одружитися шість разів. Генріх був не тільки мудрим владикою і грамотним реформатором, але ще й повним силою чоловіком, який обирав лише найнеординарніших жінок на роль своєї дружини. З першими двома дружинами Генріх не прожив довго - розлучення довго чекати на себе не змусило. Дві інші жінки були спіймані на зраді і страчені, а ще дві залишилися в серці та розумі короля на довгі роки. Кожна з героїнь була зовсім не схожа на попередню. Генріх був мудрою і виборчою людиною, яка намагалася знайти не тільки жінку свого серця, а й грамотну і розважливу королеву для цілої держави. У результаті кожна з його дружин так чи інакше вплинула на перебіг історії найбільшої країни. ©Kino4ua Генріх 8 (1 Сезон) 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?