Kino4ua.com
R

Посильний

Рік:
Ор. назва:
Message Man
Країна:
Індонезія, Австралія
Режисер:
Корі Пірсон
Тривалість:
01:30:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Прийнявши рішення покінчити з кримінальним минулим, колишній найманий вбивця осідає поблизу узбережжя Індонезії, використовуючи в якості житла маленьку яхту. Скромне і самотнє існування допомагає Райану відновити душевний спокій, але одного разу його спокій порушує знайомство з завзятим хлопчиком Доні, яке швидко переростає в дружбу. Однак незабаром розміреному життю Райана приходить кінець, коли Доні виявляється при смерті через дії місцевих бандитів. Готуючись помститися за кращого друга, колишній найманець несподівано дізнається, що індонезійські головорізи пов'язані з ворогом з його минулого ... ©Kino4ua Посильний 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?