Kino4ua.com
PG-13

Справжні мисливці за привидами (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Real Ghost Busters
Країна:
США
Режисер:
Річард Рейнес
Тривалість:
00:25:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - СТС
Цікаво те, що мультсеріал під назвою «Справжні Мисливці за привидами» (в англійському варіанті «the real ghostbusters») був знятий ще в далекому 1986 році силами студії Columbia Pictures. Мультфільм дійсно здатний заворожити, в якому розповідається про трьох друзів-учених, що займаються паранормальними явищами. Вони вирішили створити власний бізнес і усувати паронормальні явища що з'являються. Вони мають достатньо знань про інший світ, тому тільки вони здатні ліквідувати наплив монстрів і привидів, який обрушився на Нью-Йорк. ©Kino4ua Справжні мисливці за привидами (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 1986-1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?