Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Назад у майбутнє (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Back to the Future
Країна:
США
Режисер:
Пейтон Рід, Боб Гейл, Джон Хейс
Тривалість:
00:22:09
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Цей мультсеріал - ще одне авторське продовження однойменної кінотрилогії «Назад в майбутнє». Пригоди доктора Еммета Брауна, який влаштувався з іншими членами своєї сім'ї в невеликому містечку Хілл-Веллі, не закінчилися, а продовжилися в мальованому варіанті.

Еммет з дружиною Кларою і дітьми Жюлем і Верном живе в теперішньому часі, втомившись від нескінченних вояжів в часі. Але хіба можна всидіти довго на одному місці і в одному часі, якщо за стіною у тебе цілих дві машини часу? Ось доктор зі своїми родичами, які постійно тягнулися до знань, довго всидіти не змогли. Приєднався до цієї славної компанії і Марті, якому дуже сподобалися подорожі в майбутнє. Але так вже складалися обставини, що ніколи у цій компанії не вдавалося просто відправитися в інший часовий вимір і просто подивитися за тим, що там відбувається. На новому місці їх неодмінно очікували пригоди, небезпечні переробки та інші неприємності, вибратися з яких можна лише застосувавши всю свою кмітливість і винахідливість. А ще до машини часу дістатися треба, щоб втекти від приголомшених або схвильованих «аборигенів». Всі ці пригоди і можна побачити в цьому мультсеріалі.

А ще цей мультфільм не тільки захоплюючий, але і пізнавальний проект, оскільки спочатку кожної з серій Еммет Браун просто і доступною мовою розповідає про закони фізики та інших наукових фактах, а після фінальних титрів вимовляє веселий жарт. ©Kino4ua Назад у майбутнє (1, 2 сезон) 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?