Kino4ua.com
R

Пристебніть ремені

Рік:
Ор. назва:
Allacciate le cinture
Країна:
Італія
Режисер:
Ферзан Озпетек
Тривалість:
01:46:21
Переклад:
Українська мова КіТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У мелодрамі Ферзана Озпетека і Джанні Ромолі "Пристебніть ремені" (Allacciate le cinture) розказана історія кохання двох абсолютно протилежних особистостей. Олена - двадцятип'ятилітня інтелігентна дівчина, офіціантка, яка мріє відкрити власний паб. Антоніо - людина, абсолютно чужий їй і її оточенню. При їх першої випадкової зустрічі Антоніо проявляє себе з вельми не найкращого боку, залишивши про себе враження як про хамського типу. Яке ж було її здивування, коли саме він виявився бойфрендом її подруги. Антоніо і не думає виправлятися і поводиться так само зухвало і по-хамськи, викликаючи ще більшу взаємну неприязнь щодо Олени. Проте Олена все більше і більше приваблює його, та й сама дівчина починає помічати, що він викликає в її душі не тільки негативні почуття і після його чергового візиту в кафе, вона, зачарована його поглядом відлучається з роботи і біжить за ним. Сп'яніла почуттями, Олена геть забуває про те, що Антоніо зустрічається з її подругою, та й у неї самої є хлопець. Під час їх недовгої зустрічі все стає зрозуміло без слів. Що ж зробить Олена? Підкориться поклику серця або почуття обов'язку перед подругою візьмуть верх? ©Kino4ua Пристебніть ремені 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?