Kino4ua.com
PG

Гаррі і Гендерсони

Рік:
Ор. назва:
Harry and the Hendersons
Країна:
США
Режисер:
Вільям Дір
Тривалість:
01:50:53
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Забавна історія трапилася з сімейством Хендерсона. Під час поїздки додому по лісовій дорозі вони випадково збивають не якусь величезну тварину, а справжнього єті! Будучи мисливцем, глава сім'ї Джордж вирішує забрати бездиханне тіло з собою, щоб збагатитися на знахідці. Але єті приходить до тями і починає доставляти господарям будинку багато клопоту.

Величезний волохатий єті отримує ім'я Гаррі, ховає опудала убитих тварин і не їсть м'ясо. Збільшує дверні прорізи під свій зріст і до жаху боїться маленького, але гучного пса Хендерсона. Правда приховати від цікавих сусідів присутність в будинку двометрову снігову людину не так вже просто, але Гаррі і Хендерсон дуже стараються. ©Kino4ua Гаррі і Гендерсони 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?