Kino4ua.com
480p
R

Як я познайомився з вашою мамою / Як я зустрів вашу маму (1 - 9 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
How I Met Your Mother
Країна:
США
Режисер:
Памела Фраймен
Тривалість:
00:23:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий - 1 сезон, Новий канал | Двоголосий закадровий - 2-5 сезон, Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий - 9 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Перед вами історія про спроби Теда Мосбі знайти свою другу половинку, розказана їм через багато років власним дітям. Ця докладна розповідь триватиме довго, оскільки тепер уже успішний архітектор який знайшов свою єдину далеко не відразу. У першому сезоні багатосерійної кінострічки «Як я познайомився з вашою мамою / Як я зустрів вашу маму» дія відбувається в відчайдушні і лихі роки студентства героя. Компанію Теду беззмінно становив добрий друг Маршалл, але одного разу він заявив про весілля. Тоді і у героя виникли думки про майбутнє і сім'ю. Як з'ясувалося, пошук супутника життя - заняття непросте. У цій справі Теду допомагають його приятелі: неординарна особистість і переконаний холостяк Барні, а також Лілі, яка працює вихователькою дошкільників. Одного разу Тед зустрічає чарівну Робін і вважає, що по-справжньому полюбив її. Але доля приготувала головному герою безліч сюрпризів. До того ж невгамовна компанія постійно потрапляє в курйозні пригоди ... ©Kino4ua Як я познайомився з вашою мамою / Як я зустрів вашу маму (1 - 9 Сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
8 сезон
9 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?