Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

З Африки

Рік:
Ор. назва:
Out of Africa
Країна:
США
Режисер:
Сідні Поллак
Тривалість:
02:40:55
Переклад:
Українська мова Новий канал | двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кінострічка «З Африки» (Out of Africa) Сідні Поллака - прекрасна мелодраматична історія баронеси Карен фон Бліксен-Фінеке, яка розкриває нам роки її життя в Кенії. Цей фільм був дуже популярний свого часу, та й зараз, безсумнівно, принесе задоволення від перегляду. Безсумнівним скарбом цього фільму є природа Кенії, якій у фільмі відведено багато місця. Режисери змогли передати все буйство і первозданність красот Африки. Цікавим фактом є те, що леви в сцені фільму - не з дикої природи, а з кенійського зоопарку. За законами Кенії не можна знімати левів в природі. Сюжет фільму розгортається і тече плавно, як тече саме життя, і захоплює період життя баронеси з 1914 по 1931 роки. На одній шальці терезів - бізнес і чоловік, а на іншій - кохання всього її життя. У ньому немає бурхливих пристрастей і зізнань. Але це справжній фільм про глибокі почуття цілеспрямованої жінки і сильного і волелюбного чоловіка. Зачаровує гра головних акторів, Меріл Стріп і Роберт Редфорд не дали глядачам ні на краплю засумніватися в щирості своїх почуттів і непідробності емоцій. І після перегляду розумієш, що любов - найцінніше для людини. Безсумнівно, що цей фільм заслужено отримав 7 нагород «Оскара». ©Kino4ua З Африки 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?