Kino4ua.com
CCR

Ти проти Дикої природи: Виживання в холоді

Рік:
Ор. назва:
You vs. Wild: Out Cold
Країна:
США
Режисер:
Бен Сімс
Актори:
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Ти проти Дикої природи: Виживання в холоді – пригодницький проект, ведучим якого став Беар Грілс. Цей чоловік, схоже, не боїться опинитись у дикій природі і деякий час пожити там, де немає для цього жодних умов. Хоча починається усе з дуже неприємної ситуації – аварії літака, на якому летів ведучий. Транспортний засіб саме перетинав один високогірний район, вкритий снігом, і несподівано «приземлився» у льодовий розлом. Грілс поранений, але не надто серйозно, у пілота ситуація значно гірша. Мандрівник повинен знайти спосіб, як вибратись з цього місця, допомогти товаришу і вижити. Чекати на допомогу марно, тому розраховувати можна лише на власні сили. Навколо дикі місця, клімат тут суворий, та ще й хижаки у будь-який момент можуть з’явитись на горизонті. Починаються уроки виживання у холоді від сміливого Беара Грілса. ©Kino4ua Ти проти Дикої природи: Виживання в холоді 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?