Kino4ua.com
PG-13

Незвідана земля

Рік:
Ор. назва:
Land
Країна:
США
Режисер:
Робін Райт
Тривалість:
01:29:35
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Незвідана земля – драматична стрічка, яка розповідає про жінку з іменем Еді, яка хотіла опинитись подалі від людей і пожити на самоті. Таке бажання у неї виникло після трагедії, яку вона пережила. Її горе було таким сильним, що героїня навіть готова була покінчити з життям, але сестра зуміла її відмовити від такого страшного кроку. І тоді Еді вирішила піти в гори і оселитись там у крихітній хатинці. Мисливець Мігель, який добре знає цю місцевість, провів її до будиночку, і йому ж вона віддала машину, попросивши навіть не навідуватись до неї. Героїня просто дуже хотіла побути сама. Чоловік не дуже розумів таке прагнення Еді, але сперечатись з нею не став. Він поїхав, але через деякий час повернувся. І це врятувало життя жінки, бо вона була вже ледь жива. Мігель зрозумів, що виживати у дикій природі вона не вміє, тому взявся її навчити найголовнішому. ©Kino4ua Незвідана земля 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?