Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Молодість за страховкою

Рік:
Ор. назва:
Wild Oats
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Енді Теннант
Тривалість:
01:27:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | K1
Єва Міллер - дама солідного віку, яка так само, як і більшість ровесниць, стурбована власним майбутнім. Будь-якій розсудливій людині хочеться забезпечити собі гідну і безтурботну старість, і героїня комедійної драми «Молодість по страховці» зовсім не є винятком. Правда, грошей в її бюджеті не так вже й багато: підписуючи договір страхування, жінка обмежується скромною сумою 900 доларів. В процесі оформлення страховки Єва не має особливих ілюзій з приводу збагачення. Однак доля вирішує інакше розпорядитися фінансами героїні ... Після того як з жінкою відбувається нещасний випадок, страхова компанія справно виконує обов'язок по відшкодуванню збитків. На превеликий подив Міллер, компенсація виявляється воістину колосальної - цілих 900 тисяч доларів! Примножити доходи Єви допомогла банальна помилка, про що сама героїня, звичайно ж, вважала за краще промовчати. Розуміючи, що зловила удачу за хвіст, жінка одразу ж пакує валізи, відтепер її мета - отримати від життя все, що раніше було недоступне. На допомогу без п'яти хвилин мільйонерші поспішає її давня приятелька Медді - ще одна невтомна авантюристка з неспокійною душею. З таким значним капіталом пригоди явно обіцяють бути бурхливими, ось тільки чи не затьмарять веселощі подруг горе-страховики? ©Kino4ua Молодість за страховкою 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?