Kino4ua.com
HD 720p
R

Фортуна Веґаса

Рік:
Ор. назва:
Lay the Favorite
Країна:
США, Велика Британія, Франція
Режисер:
Стівен Фрірз
Тривалість:
01:33:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет комедійної драми Фортуна Вегаса розповідає історію молодої дівчини під назвою Бет. Як і більшість дівчат її віку, вона приїхала на пошуки роботи, але казковий Вегас виявився дуже суворим та жорстоким. Бет працювала офіціанткою за кілька доларів на день, поки не познайомилася з власником букмекерської контори Дінком. Бізнес не зовсім легальний, але дуже прибутковий. У команді Дінка є кілька людей, які роблять ставки на спортивні ігри, всі вони чудово знаються на спорті і це допомагає їм робити гроші. Бет ставати членом їхньої команди, для змиленого дівчинки це справжній шанс чомусь навчитися і пробитися в житті. Несподівано у Дінка починається чорна смуга, всі його ставки зазнають збитків, а він людина дуже азартна і продовжує грати. В особистому житті теж починаються проблеми і Бет змушена піти з його команди. Тепер у цієї дівчини є невеликий досвід і гарне чуття, залишається лише роздобути гроші та розпочати власну гру. ©Kino4ua Фортуна Веґаса 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?