Kino4ua.com
PG-13

Моллі

Рік:
Ор. назва:
Molly
Країна:
США
Режисер:
Джон Дайган
Тривалість:
01:31:19
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский)
Талановита актриса Елізабет Шу грає недоумкувату Моллі Маккей - 28-річну жінку, яка страждає на аутизм. З раннього дитинства вона жила в лікувальному закладі після того, як її батьки загинули в автомобільній аварії. Коли установі належало закритися через проблеми з бюджетом, дівчина відправляється на піклування до свого старшого брата Баку Маккею - холостяку і рекламному працівникові. Активна і енергійна героїня змінює типовий ритм життя чоловіка: розподіляє взуття рівними рядами, приходить в агентство в чому мати народила. Також вона починає дізнаватися і черпати багато нового з того, що її оточує, вчитися звичайним побутовим речам, проявляє пристрасть до читання, запам'ятовуючи кожне прочитане слово. Моллі розбирається в людських почуттях і емоціях, будучи щирою, серцевою і відкритою, тому не соромиться в демонстрації власних.
Невролог дівчини пропонує експериментальну операцію, в ході якої генетично модифіковані клітини імплантуються в мозок пацієнтки. Лікування проходить успішно і Моллі встає на шлях чудесного одужання, але через кілька місяців організм починає відкидати пересаджений клітинний матеріал, і дівчина знову регресує до свого попереднього стану. Брату і сестрі доведеться змиритися і адаптуватися до подібного, і, як з'ясувалося, довічного стану молодшої Маккей, навчившись уживатися один з одним, любити і пізнавати цей світ. ©Kino4ua Моллі 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?